ТРУС В НС! Костадинов се закани да преоснове България, громи депутатите със стихотворение на Вазов

костадин костадинов

България изчезва с 214 души на ден, води се опустошителна война в близост до нас, а инфлацията разяжда хилавите основи на българската икономика. На този фон цяла седмица новите депутати са се занимавали с темата дали руският посланик да присъства на първото заседание на НС. България има нужда от нови лидери, тук сме да преосновем България и да покажем, че политиката не трябва да е борба за постове, а за идеали. С тези думи се обърна към народните представители лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„За пореден път Народното събрание ще събере не народни представители, а мнозинство от безразборна евроатлантическа тълпа“, заяви още от парламентарната трибуна той.

По думите му това, което се случва в парламента, не е нещо ново. „Не знаем какви са причините повече от 61% от българите да не гласуват, но се досещаме: апатия, нихилизъм, неверие, отчаяние, униние, душевна леност и деградация. Всичко това на практика пише смъртната присъда на народа и държавата ни“, допълни Костадинов.

Според него евроатлантическата тълпа със своето инфантилно поведение привежда тази присъда в действие всеки ден.

„Ето защо пак питам – от тези хора ли очаквате да ви управляват добре, да са справедливи и безкористни в действията си, и да поставят българския интерес над всичко, както се заклехме всички преди малко“, попита Костадин Костадинов.

Той прочете пред депутатите две стихотворения на Иван Вазов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ