Нечовешко! Смразяващи разкрития: 2-годишната Севда бита и преди, травмите са с 3 давности

севда

Направената медицинска експертиза на малката Севда, която издъхна в неделя вечерта в пловдивска болница, сочи, че е малтретирана отдавна. По тялото са констатирани три групи телесни увреждания с три различни давности, тоест в различни времеви периоди, посочи заместник-районният прокурор Атанас Илиев в сутрешния блок на bTV. Той добави, че има хематоми, охлузвания, ожулвания по цялото тяло- от главата до стъпалата и че назад във времето детето е било бито, предава Марица.

“Смъртта е вследствие на черепно-мозъчна травма с оток. Майката не е попитала как е детето през цялото време от огледа на жилището, снемането на зъбния отпечатък и разпита. Тя е единствената обвиняема и няма данни за намеса на друг човек”, каза още прокурор Илиев.

Припомняме, че вчера делото бе изпратено по компетентност на Окръжната прокуратура с обвинение за причиняване на смърт. Наказанието, което грози осиновителката Анка от Столипиново е 12 години затвор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ