Сашка Васева: Думата на Слави не е мъжка! Нито лев не видях от него, а бях пред умиралка

Сашка Васева

Сашка Васева разкри публично, че Слави Трифонов е обещал да й помогне финансово за операцията на мозъка, но след това се е покрил и не е дал нищо. Въпреки това тя не му се сърди, пише kliuki.bg.

„Слави каза, че ще ми даде пари за операцията, но не го направи. Аз обаче не мога да му се сърдя, защото през годините е направил достатъчно за мен.”, разкрива Васева.

Дългия я беше включил в „Шоуто на Слави” преди повече от 10 години. Тогава кариерата й беше почти умряла и се нуждаеше от пари. Затова и до днес е благодарна на Слави.

Все пак неспазването на мъжката дума е голям минус за Трифонов. Очевидно разходите покрай телевизията му не са му позволили да харчи и за Сашка.

Слави спечели немалко пари покрай партията си „Има такъв народ”, която участва в три парламента поред и в едно правителство. Можеше от тези пари да задели за спасяването на един човешки живот, но той напълно забрави за някогашната си приятелка Сашка Васева.

Певицата все пак бе спасена след успешна операция в Германия, за която плати съпругът й. Тя се възстановява в момента и дори през ноември възнамерява да се завърне на сцената.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ