Смразяващ опит за убийство скова страната! Простреляха мъж в леглото, докато спи

Полиция, Крими

Под ръководството на Окръжната прокуратура в Стара Загора се води разследване на тежък криминален инцидент, съобщи окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Рано тази сутрин в дома му, в старозагорското село Малка Верея, е прострелян с ловно оръжие мъж на 52 години, докато спял.

Произведен е един изстрел в тялото на пострадалия, чието състояние е тежко и му предстоят животоспасяващи операции. Той е настанен в университетската болница на Стара Загора, където лекарите се борят за живота му.

Тежко раненият мъж живеел сам в покрайнините на селото. Най-вероятно неизвестният засега стрелец е влязъл в спалнята му през незаключена врата, но това ще се уточнява тепърва.

Разследващите работят по няколко версии, включително и дали в случая е замесена жена.

До този момент раненият не е бил известен на полицията. Бил обикновен работник, дори не притежавал оръжие. Разпитват се негови близки, като от прокуратурата се надяват извършителят да бъде открит до края на деня.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ