След „Игри на волята“: Нещо ужасно сполетя Джаферович (СНИМКА)

джаферович

Драмите и интригите в „Игри на волята“ се задълбочават с напредването на сезона и зрителите често са на нокти от някои инфарктни ситуации, а участниците си носят травмите и след края на играта

Риалити звездата и инфлуенсър Евгения Джаферович беше упрекната от мнозина след последната териториална битка, че е твърде добра актриса. Ако сте пропуснали, капитанът на Безстрашните притисна пръстите си с огромен дънер, което доведе до обездвижване на ръката ѝ и лепене на кожата.

Оказва се, че не става въпрос за добра актрьоска игра, а за истински тежка контузия. Доказателството се намира в сторитата на Евгения, където тя показа как изглеждат пострадалите пръсти месеци след края на снимките.

„Все още се боря с показалеца да се намести, рехабилитацията върви добре“, пише инфлуенсърката.

Евгения Джаферович изрази сериозни притеснения за пръстите си още след контузията, когато не се знаеше какво се е случило с тях. Причината – става въпрос за пострадала дясна ръка, а с нея тя сподели, че си изкарва хляба.

Както знаете, Евгения Джаферович е професионален гримьор и именно тя седеше зад амбициозни проекти като например „Като две капки вода“, пише show.blitz.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ