Центърът на Варна е под блокада: Неадекватник се барикадира в колата си, 7 ченгета го вадят

полиция

Извънредна ситуация се е разиграла в центъра на Варна. Млад мъж със здрава физика е бил задържан, след като е вдигнал полицията в града накрак, предава БЛИЦ.

Първоначалната информация, която получават в полицията е, че на мъж му е прилошало и стои в автомобила си сребристо ауди с добричка регистрация. Инцидентът се е разиграл на бул. Мария Луиза“, който е един от най-натоварените булеварди в града, на светофара до Общината, пред погледа на десетки варненци.

Когато на мястото веднага отиват полицаи, те установяват, че човекът е в неадекватно състояние, но не се касае, че му е прилошало, но по визуални обективни наблюдения е или надрусан, или пиян.

Около 40 минути служителите на реда и отряд „Сигма“ се опитват да извадят мъжа от автомобила му. Той обаче се е барикадирал вътре.

При опит да бъде изкаран, той е започнал да буйства. В крайна сметка 6-7 полицаи със сетни сили са извадили шофьора. Той се строполил на пътното платно и започнал да обяснява нещо.

Накрая все пак е откаран в лечебно заведение, където предстои да му се направят тестове и да се установи дали е бил пиян, или дрогиран и каква е причината за поведението му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ