Ужас в Софийско! Убит на място пешеходец лежи на пътя с отворен череп

катастрофа софия

За тежка катастрофа край софийското село Пролеша, приключила със смъртен случай, съобщават шофьори във фейбук групата „Катастрофи в София“.

„Човека беше на земята с отворен череп, страшна гледка. Лобът го нямаше и съм в много лошо емоционално състояние от гледката“, разказва очевидец. Както става ясно от коментарите под публикацията, загиналият най-вероятно е пресичащ пешеходец.

От кадрите, публикувани в социалните мрежи се вижда, че участъкът е отцепен, на място има полиция.

По-късно бе разпространена и официална информация от МВР:

Пешеходец почина, след като бе блъснат, докато пресичал на непозволено място. Сигналът за инцидента, станал на пътя за софийското с. Пролеша, бил подаден в 7,10 ч тази сутрин.

Тогава лек автомобил се движел по по главен път I-8, в посока Калотина. На непозволено място изскочил пешеходец. Автомобилът не могъл да спре навреме и ударил пешеходеца. Той починал на място.

Шофьорът сам се обадил на спешния тел. 112, а на място за минути пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. Водачът бил тестван за алкохол и дрога, пробите му са отрицателни. Той е задържан, по случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ