Човек на Слави взриви държавата! Разкри причината Киро да иска да говори с Борисов

кирил петков асен василев

Лицемерието не е труден занаят. Там всеки негодник е специалист. Трети ден няма председател на Парламента. Това написа в профила си във Фейсбук бившият депутат от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов.

Ето какво написа още той:

Започнаха да се крият зад смирени речи от сорта „утрото е по-мъдро от вечерта“, а всъщност истината е, че не им пука въобще. Действията им са насочени към конкретните групи от избиратели, без да си дават сметка, че сринаха тотално тази институция и тази форма на управление.

Кирил Петков чакал Борисов в Парламента, за да преговарят.

Този лицемер е готов да преговаря с човек, когото арестува? Защо? Защото единственото нещо, което ги вълнува е да са на власт?

А, да, а обществото?

„Не ни пука за него, важното е да подхождаме маркетингово“, каза Асен Василев на един от последните ни коалиционни съвети и днес думите му се потвърждават.

P.S: На фона на Вежди Рашидов, специално за хейтърите искам да кажа, че съм горд от факта, че на тази трибуна стоеше Ива Митева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ