Извънредно! Ето каква е причината за изчезването на 17-годишната бургаска красавица

бургас-момиче

17-годишната Шебнем, която вдигна на тревога село Вресово, е открита в квартира в Бургас. Служители на група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със съдействието на служители от Районно управление – Руен открили момичето в отлично здравословно и физическо състояние в квартира в центъра на града, съобщава burgasinfo.com.

Момичето е настанено в Кризисен център в Бургас, поради изрично настояване на психолози. След проведени разговори е установено, че 17-годишното момиче е напуснало дома си след спречкване с родителите, като с помощта на свои приятели се укривала в Бургас.

Служителите от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със съдействието на служители от Районно управление – Средец участваха през последните дни и в други издирвателни дейности, свързани с откриване на напусналия дома си в с. Орлинци, общ. Средец, мъж на 88 години. Същият е открит в покрайнините на съседното село – с. Сухидол в задоволителна обща кондиция, два дни след като е напуснал дома си.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ