Инфарктна ситуация със затиснато дете в градски автобус! Жена изпадна в шок, шофьорът мрънкал за билети

автобус

На 19 октомври ми се наложи да се прибера към вкъщи с автобус номер 18 от колелото срещу Централна гара. Беше около обяд, тъй като току-що бях се придвижила от ВМИ до там. Така свидетелка започва сигнала си до plovdiv24.bg. И добавя:

Имаше доста ученици и още 4-ма възрастни, които чакахме на спирката. Дойде автобус и шофьорът отвори двете врати. Изчакахме с децата търпеливо да слязат пътниците и тръгнахме да се качваме, съответно една част се качиха от вратите към шофьора, а аз и другите деца бяхме по-близо до задните врати, при положение, че аз дори едва се движа, за мен беше още по-удобно.

В момента, в който останахме последни 3-ма човека, детето преди мен понечи да се качи и шофьорът затвори вратите, притискайки го между тях. Изпаднах в шок. Детенцето се изчерви и беше шокирано, със сигурност го е и заболяло, а от автобуса се чуваше разгневеният шофьор как вика и мъмри, че не можело оттам да се качваме, защото нямало да си платим така билетчетата.

И детенцето се качи при връстниците си от предните врати. Аз пропуснах този автобус. Не можех да повярвам как за пореден път пловдивските шофьори на градски транспорт проявяват аргогантното си поведение и непукизъм.

Имам и още случаи с линия 44 и 99. За линия 44 ще приложа снимков материал. Там шофьорите качват пътници до неузнаваемост. Няма въздух и парно пуснато – който издържи, издържи, който не – плаща билетче и слиза на следващата спирка, както ми се е случвало на мен лично също след 10-часов работен ден.

Пълен абсурд е движението с градски транспорт в този така красив град! Байганьовщината надделява все повече и повече с всеки изминал ден!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ