ЕКСКЛУЗИВНО! Плевнелиев и Паси с горещи новини за преговорите за нов кабинет

соломон паси росен плевнелиев

„Изборът на председател на Парламента, започването на работата на 48-то Народно събрание (НС) и утвърждаването на Парламента като работеща институция в този критичен момент е основен приоритет за всички нас“. Това се казва в позиция на Росен Плевнелиев и Соломон Паси, изпратена до медиите.

Те уверяват, че контактната група не е прекъсвала своята работа и ще продължи да търси решения заедно с всички проевропейски и демократични партии.

„Дългосрочната ни цел, да подпомогнем разговорите за търсене на решения и съгласие по приоритети между про-европейските парламентарни групи в 48-то НС, остава непроменена, като за предстоящи срещи ще Ви информираме своевременно. С уважение към търпението на обществото и медиите“, пишат още двамата.

Междувременно стана ясно, че контактната група ще проведе срещи с ПГ в 48-то НС в зала „Запад“, пл. „Народно събрание“ №2, както следва:

22 октомври, събота в 10.00 ч.: Коалиция ГЕРБ-СДС

22 октомври, събота в 13.00 ч.: Български възход

Писмени откази за срещи са получени официално от БСП за България и Продължаваме промяната“.

Това обявиха от офиса на президента Росен Плевнелиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ