Брутален насилствен арест посред бял ден потресе цяла Варна! Тръшнаха уличен музикант (ВИДЕО)

Протест, Полиция

Насилствен арест във Варна шокира жителите на града. Посред бял ден полицаи повалиха уличен музикант на земята. Видеоклип в социалните мрежи показва агресивната сцена, предава бТВ.

Униформените са поискали от уличния музикант да се премести от пейката, на която седял и свирел. По-късно му поискали лични документи, но той отказва да ги даде.

Във видеоклипа се чува как уличният музикант им казва „Защо искате да се преместя? Това е репресивен апарат. Няма да ви дам да ми сложите белезниците!“. Веднага след това униформените хващат ръцете на мъжа зад гърба му и го повалят на земята, докато той вика от болка.

Срещу уличния музикант има образувана преписка за неизпълнение на полицейско разпореждане и за възпрепятстване изпълнението на служебни задължения.

В четвъртък във Варна имаше извънредна ситуация. Тогава млад мъж със здрава физика бе задържан, след като е вдигнал полицията в града накрак.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ