Подъл саботаж в „Игри на волята“, участник рони сълзи пред Ралица Паскалева

игри на волята

В битка за баланс и изометрия на Арената на “Игри на волята: България” се изправиха Илиян, Цветан, Генчо и Георги. Първата игра се оказа съдбоносна и коства мястото на един от тях в състезанието, предава Марица. Георги демонстрира отлична концентрация и се задържа най-дълго върху тънката 5-сантиметрова лента, като си спечели предимство за следващата битка, докато Илиян се изпусна първи и каза “сбогом” на останалите играчи и екстремното риалити.

“Без разклащането на Цецо имах шанс да стоя повече. С Мани и Фейгин имаме недовършена работа, а именно разпадане на племето. Надявам се да се мобилизират и да изпълнят плана ни докрай” – сподели Илиян за стратегия си минути след битката, в която изгуби баланс, след като Цветан умишлено го саботира. Двамата съотборници размениха изключително остри реплики, а преди да напусне Арената Илиян дори опита да убеди Генчо да се съюзи с близките му момичета след сливането на племената.

По-късно Генчо, Георги и Цветан се изправиха един срещу друг в многокомпонентна елиминационна битка, в която се изискваше бързина и находчивост. Предимството на Георги се оказа изключително ценно, като му спести 3 курса по нестабилната летва в морето. Той завърши първи и помогна на съотборника си Генчо, давайки му полезен съвет за подреждането на финалното домино. Племето на Непобедимите остана цяло, а победата на Георги му осигури още 100 златни гроша.

Цветан изоставаше по цялото трасе и не успя да навакса забавянето си, с което приключението “Игри на волята: България” завърши за него. “Не мога да бъда по-горд, че се изправих срещу такива претенденти. Наистина съм много щастлив, че стигнах до този етап. Доста добре се справих и изобщо не съжалявам, все пак сбъднах една от мечтите си” – каза той със сълзи в очите пред водещите Димо и Ралица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ