Куриоз! Хасковлия заключи крадец в дома си, той се метна от втори етаж. Ченгетата се ошашавиха

Полиция

46-годишен жител на хасковския кв. „Орфей“ заключи крадец, нахлул в жилището му, за да го задържи. Апашът обаче скочи от терасата на втория етаж.

Случката е от преди дни, но за нея полицията съобщи днес. Крадецът влязъл в жилището и започнал да тършува, но бил спипан от собствени, ни бил спипан от собственика, който се обадил в полицията. Въпреки изненадващата реакция да скочи от втория етаж, крадецът е заловен от полицията. Той успял да задигне мобилен телефон, машинка за подстригване и електрически котлон. Заловен от униформените, той признал и за друга кражба, извършена същия ден. От двор на ул. „Одрин“ задигнал 10 заека.

Двама непълнолетни, заподозрени в кражба, са доведени в управлението в Хасково, съобщиха още от полицията. Децата счупили стъкло на склад и отмъкнали 3 акумулатора, ъглошлайф и гидория. Част от откраднатото върнали с протокол.

Малолетна и непълнолетна девойки са хванати вчера в магазин с незаплатена стока. Довеждането им в управлението станало след сигнал от служителка на магазина. Полицаите установили, че момичетата на 13 г. и 16 г. си задигнали слушалки, тример,бельо и други вещи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ