КОШМАР! Петима младежи пострадаха при зверско меле в Благоевград, двама са с опасност за живота

катастрофа

Петима младежи са пострадали при катастрофа в Благоевград. Двама са с опасност за живота, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Благоевград. Инцидентът става в неделния следобед в района на пътен възел „Грамада“.

Младеж на 18 години кара с несъобразена скорост по ул. „Иван Михайлов“, губи контрол над колата, тя се удря в стълб и се е преобръща по таван.

При инцидента с опасност за живота са 18-годишният водач, който е настанен в МБАЛ в Благоевград, и 15-годишно момиче, транспортирано в София. С охлузни рани са три непълнолетни момичета, които също са пътували в автомобила, предаде БТА.

Вчера пътят в района бе затворен за движение заради катастрофата, допълват от полицията.

През изминалото денонощие са загинали двама души при 26 тежки катастрофи в страната, съобщиха от МВР. Пострадали са 42-ма души.

В София вчера са станали три тежки и 13 леки произшествия, при които няма жертви, но трима са пострадали.

От началото на октомври на територията на България са регистрирани 457 тежки катастрофи, при които има 31 загинали, а 602-ма души са пострадали.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ