Маги Халваджиян изгърмя със „Звездите в нас“, зрители на ръба на нервна криза

халваджиян

Шоуто на Нова тв „Звездите в нас” упорито разбива мита за огромния български талант. Вместо да докаже колко надарени със сценични заложби са нашенците, като изправи на сцената даровити непрофесионалисти, то се напълни с жадни за телевизионна слава връзкари, които са учили за певци и актьори. В поредната порция от тях, която беше поднесена на зрителите, са дъщерите на Бате Енчо и Иво Танев, протежета на Маги Халваджиян и Иван Лечев, участничка в „Игри на волята” и няколко професионални артисти.

Зрители на „Звездите в нас” са на ръба на нервна криза, когато дойде време за обявяване на победителите във всеки от епизодите. Редовно се оказва, че мнението на публиката няма нищо общо с мнението на журито. По странно, но не и необяснимо, стечение на обстоятелствата журито редовно пуска напред в състезанието отбори с вече познати от телевизията лица. Миналата седмица авторитетите Софи Маринова, Тита, Дони и Виктор Калев съобщиха, че за първи път от старта на предаването са единодушни в избора си кой от отборите да продължи напред. Това бяха имитаторите на Данчо Караджов от „Сигнал” и Лейди Гага. На официалните страници на предаването в социалните мрежи веднага заваляха обвинения в шуробаджанащина, тъй като според много зрители отбор „Ариана Гранде” е бил в пъти по-добър. Отбор „Лейди Гага” обаче имаше цели две предимства пред конкурентите си. Името на първото е Албена, а на второто – Паулина.

Албена е дъщерята на небезизвестния Иво Танев, която от своя страна има дъщеря от Десо от „Мастило”. Последният, след като колежката му Вики роди две деца и си остана вкъщи да ги гледа, започна работа като шеф на бенда на Николаос Цитиридис в Би Ти Ви. Паметливи зрители се сетиха, че преди време Албена се пробва в „Гласът на България”, но не я харесаха. Затова пък като имитаторка на Лейди Гага явно е грабнала сърцата на журито на „Звездите в нас”. Албена е със сериозни връзки не само по роднинска линия, а и защото се изявява като репортер при Гала. Паулина пък миналата година стигна до четвърто място в „Игри на волята”. После беше избрана да участва и в „Черешката на тортата”, а сега вече е и имитаторка. Явно е многостранен талант.

Другият избран от журито отбор, който продължава напред, също не е съставен от случайни хора. В него има двама професионални музиканти и куклен актьор. Единият от музикантите, представен от продукцията като „пеещ инженер”, чието хоби е музиката, всъщност е част от квартет „Белканто”, изгрял в „Х Фактор” 4 в отбора на Люси Дяковска. Той продължава с изявите си до днес. Най-вероятно е добре познат на продуцента на „Звездите” – Маги Халваджиян, който, както е известно, продуцираше и „Х Фактор”.

Сред тези, които не продължиха напред миналата неделя, също имаше познато лице. Това е Пламен, който, преди да изгрее в „Звездите”, беше в отбора на Иван Лечев в „Гласът на България” по Би Ти Ви. В шоуто на Нова тв той имитираше Том Джоунс. Миналата седмица пък сред продължаващите напред в състезанието беше дъщерята на Енчо Данаилов – Бате Енчо. Това е младата актриса Ева Данаилова от отбор „Бритни Спиърс”. Във визитката й се казва, че е от Пловдив, но в момента тя е актриса в Народния театъра „Иван Вазов”. Там играе със звезди като уважавания в Нова тв Дарин Ангелов, Деян Донков, Владо Пенев и още от най-харесваните тв лица. В спектакъла „Вуйчо Ваньо” от Чехов, в който Ева играе, музиката е на Дони, който журира в „Звездите”. Действително актрисата е много талантлива, но това, че участва в предаване, което по дефиниция е за непрофесионалисти, поражда недоумение.

В отбор „Тина Търнър” преди седмица пък беше Джини, която изгря в „Х Фактор” през 2017 г. Там певицата се представяше с цялото си име – Вирджиния Събева. В „Звездите” са я прекръстили на Верджиния. Не е ясно дали служители в продукцията са допуснали неволна правописна грешка в името й, или самата изпълнителка е решила да го промени. Неин ментор в „Х Фактор” беше Заки.

Не може да се отрече талантът на участниците в новото предаване за имитатори. В същото време обаче няма как да остане незабелязан фактът, че на сцената излизат професионалисти, а не аматьори, както беше обявено в началото и както се изисква по формат. Това поражда сериозни съмнения, че на кастингите или не са се явили достатъчно аматьори и се е наложило бройката да се попълва от по-слабо известни „наши хора”, или тези, които са се явили, са били бездарни, пишат от „Хотарена“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ