СКАНДАЛНО! Откриха стоп палка, нож и маска в колата на Семерджиев: Съдът го поряза жестоко

георги семерджиев

Съдът остави в ареста Георги Семерджиев, като отхвърли молбата на адвоката му, мярката за неотклонение да бъде изменена в „домашен арест“.

Георги Семерджиев не дойде в съдебната зала. Вчера в молба до съда е посочил, че има „влошено здраве“. Адвокатът му, обаче заяви, че неговият клиент му казал, че не желае да присъства, пише БНТ.

Съдебният състав прие, че има достатъчно и при това убедителни доказателства, че Семерджиев е автор на петте престъпления, за които е обвинен. Той е с висока степен на обществена опасност и ако е на свобода, може да се укрие, както и да извърши други престъпления.

На 5 юли късно вечерта, Семерджиев е бил дрогиран зад волана, управлявал е мощния си джип със скорост повече от три пъти над разрешената, автомобилът му е бил с чужди регистрационни номера и е предизвикал катастрофа на бул. Черни връх, при която са загинали две млади жени, заключи съда.

В автомобила му са открити стоп палка, нож и маска.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ