Ефирът се тресе! Нинова разкри брутален натиск от Киро: Петков влетя и направи грозен пазарлък

корнелия нинова кирил петков

Брутален натиск на Кирил Петков разкри Корнелия Нинова. Тя съобщи, че връщането на хартиената бюлетина е влязло в преговорите за председател на парламента. Петков влетял на председателски съвет и направил грозен пазарлък. Заявил й: оттеглете си промените в Избирателния кодекс и тогава ще подкрепим Кристиан Вигенин за първия пост в НС.

Нинова бе категорична, че е предложила Вежди Рашидов за председател на НС от името на ГЕРБ, ДПС, БСП и „Български възход”, за да се отпуши парламентарния блокаж. Постъпихме държавнически. Това не е коалиция за управление, ние няма да подкрепим кабинет с мандат на ГЕРБ, ДПС или „Възраждане”, каза Нинова пред бТВ.

Тя заяви, че БСП не отстъпва от идеята си за връщане на хартиената бюлетина. Искаме избирателите да имат избор – машини или хартия, каза тя. И обясни, че причината за това са странните съобщения „Дневникът е подправен”, които се появиха на машините в три области: Варна, Велико Търново и Пазарджик. За тези области знаем, ами ако има други, риторично попита Нинова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ