Мощна атака! Сидеров скандално нападна Костадинов: Показва пренебрежение! Иначе ходи по медиите…

сидеров

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров се саморазправи словесно с Костадин Костадинов заради пренебрежението, което председателят на „Възраждане” прояви към репортерка на партийната му телевизия „Алфа” . В програмата ѝ беше показано видео от коридорите на Народното събрание, в което журналистката буквално гони Костадинов, който с широка крачка пък се опита да ѝ избяга.

Репортерката все пак успява да го попита какви ще са приоритетите на „Възраждане” в новия парламент. Костадинов отговаря, че това ще са съдебната реформа и демографската катастрофа.

„Това е пренебрежително и некоректно отношение”, коментира случката Волен Сидеров, цитиран от novini.bg. Той се оказа скандализиран и от отговора по същество, защото за него „Възраждане” да говорят за съдебна реформа е нещо съвсем ново.

„Това показва, че „Възраждане” е един проект, който има идея да измести традиционните патриотични, консервативни и други партии, за да бъде патерица на този, който има нужда от такава”, коментира лидерът на „Атака”.

„Показва пренебрежение към нашата телевизия, а иначе ходи по медиите, които според него са „американски”, допълни той.

„За демографската катастрофа какво има предвид, не знам. Може би някаква програма за оплождане, не знам”, коментира Сидеров. Той постави въпроса, дали избирателите на „Възраждане” са гласували за това да се акцентира на съдебната реформа, или за да се води борба с еврото, за която Костадинов е говорил през цялата предизборна кампания.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ