Скандали тресат НС! Карадайъ разкова ПП, вживявали се в ролята на Рамбо: Трябва ви обучение!

payimage-556309 (2)

Опитите на „Промяната“ за спъване работата на парламента, продължиха и през днешния ден. Депутатите днес трябва да изберат състав и ръководства на постоянните комисии, след като вчера не можаха да се разберат.

Първо техен човек заяви, че от ПП ще инициират искане за оставката на председателя Вежди Рашидов.

Андрей Гюров от ПП продължи с опитите да спре работата на парламента. Той заяви, че „Промяната“ не били получили председателските места на комисиите, които те искали. Вместо това им дали комисията по правата на човека. На сълзите му залата отговори със смях.

Асен Василев поиска да се прави забележка на депутати, когато те лъжели от трибуната. И допълни, че от ПП искали комисията по бюджет и финанси. която отишла при дпс.

Кирил Петков пък се изцепи, че депутатите умирали от страх от Радостин Василев и затова отнели комисията по младежта и спорта от ПП. „Нека целият български народ знае, че когато някой се осмели да подаде сигнал в КПКОНПИ и от ГЕРБ, и от ДПС, скачат заедно“, каза той.

Това стана причина председателят на ДПС Мустафа Карадайъ да вземе думата:

„Някои народни представители имат явно нужда от семинар за обучение за ясното адресиране на темите и те да се вживяват в ролята на Рамбо, наказателен съд, административен съд. Няма нужда. Народните представители имат определени компетенции спрямо Конституцията“, подигра „Промяната“ Мустафа Карадайъ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ