Биков стъжни живота на Руди Гела: Готов съм да се занимая с него, ще видим какво е вършил в спорта

тома биков

В кулоарите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков каза, че изборът на комисии ще бъде бърз, защото има консенсус за повечето то тях. Противоречия възникнаха по повод несъгласието на „Продължаваме Промяната” за предложения от ДПС председател на комисията за младежта и спорта, допълни той, предава Nova News.

„Заявката, че ПП ще предложат Радостин Василев е абсолютно скандална и неприемлива. Аз, като член на антикорупционната комисия, съм готов да се занимая с казуса на Василев – какво е вършил той в спорта”, беше категоричен Биков.

Той коментира още, че е изненадан от липсата на „битка” при избора на председател за Комисията по култура.

По повод исканата от депутата от ПП Иво Атанасов оставка на Вежди Рашидов Биков заяви, че това е извън конкретния казус и че опонентите им работят „наопаки”.

Биков потвърди, че ГЕРБ ще разговаря с всички политически формации. Той смята, че ако 48-то НС не излъчи правителство, то следва приетите от него закони да са с ограничен обхват.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ