,,Синя“ България изтръпна! Лоша новина за Левски и Ивелин Попов изправи на нокти всички

ивелин попов

Бившият национал Ивелин Попов няма да играе за Левски до началото на световното първенство на 20 ноември. Контузията на 35-годишния ветеран се е оказала по-тежка от очакваното и той ще пропусне следващите четири мача на „сините“ в първенството, предава Блиц Спорт.

Попето, който в последните дни не тренира с отбора на Станимир Стоилов, няма да може да вземе участие в срещите с ЦСКА 1948 (29 октомври), Черно море (2 ноември), Спартак Варна (6 ноември) и Славия (12 ноември).

Това означава, че трикратният футболист №1 на България ще може да се завърне в игра едва за 1/16-финала за купата на България срещу Вихрен (Сандански), който ще се проведе в края на ноември, но още няма насрочена дата.

Отсъствието на Ивелин Попов допълнително ще затрудни работата на Станимир Стоилов, тъй като отпада още една от опциите му за върха на атаката на „сините“. Както е известно, Левски остана без централен нападател, след като Билал Бари получи контузия и се подложи на операция във Франция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ