Колтуклиева: Драга Лена, ти си никоя! Предозира на парапета, нанесе непоправими публични щети

кирил петков

Драга Лена, ти вече си никоя – едно момиче с раздърпани дрешки, впити дънки в налятата снага̀, която срещнах случайно в мола, а на другия ден излъга, че е в Нова Зеландия.

Ти вече не командваш държавата, а само Миро Ленин по телефона.

Ти, Лена, се предозира на парапета, в спалнята на Airbnb-то, в резиденцията с карантината, нанесе непоправими публични щети на една цяла партия и на нейния съпредседател – имаш голяма заслуга за дискредитирането на кабинета “Петков” и на личния ти премиер.

Не аз, не Недялко Недялков, Станислав Недков или някой друг, а самият Асен Василев те изхвърли от листите и те превърна в аутсайдер.
Да, да, да! Българите заслужават да имат правото да гласуват и с хартиени бюлетини, и с машини. Това е свещено право, както каза днес Вежди Рашидов.

Защо “Продължаваме промяната” толкова много се плаши от хартиената бюлетина, а?! Да не би да са верни всички подозрения и обвинения за манипулиране на вота?!

Лена, ти си разсеяна, но да ти кажа – първият законопроект за връщане на хартиената бюлетина внесе в 47-я и в 48-я парламент вашата любима коалиционна партньорка Корнелия Нинова, защото тя е политик, а не като вас – лунатик.
Лена, гледай си Инстаграма и най-сетне приемѝ и се примири: от тебе вече нищо не зависи.
Безинтересна си.
И ненужна.

А пък издателят на “Дневник” аз го направих журналист навремето. Не беше лош финансов анализатор. За кратко. После се увлече да прави пари, по всякакви начини. Не му беше чужд и медийният рекет.

Медиите на Иво Прокопиев от години линеят. Ако не е “Америка за България”, ще трябва пак да моли, например, Делян Пеевски за подкрепа, както навремето му даваше пари през рекламите на “Лафка”. Самият Иво веднъж ми се оплака, че “нема ‘ора”, толкова били слаби журналистите му, че дори когато ставало дума за неговите съдебни дела, преписвали от “Монитор” и “Телеграф”. Той си знае, няма да споря с него. Аз и без друго не ги чета.

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ