Бойко Рашков тотално полудя, нахлу в ефир и захапа Рашидов: Очевидно има някакъв проблем

бойко рашков

„Първо имаше проблем с избора на Вежди Рашидов. Той отказа да бъде номиниран като изтъкна, че не може да се прави с и по-добре да си гледа внуците за времето, което му остава. Това бе посрещнато с уважение, даже на крака. На другия ден – обратното. Тази промяна в намеренията, във връзка и с малко по-късни действия, които ние наблюдавахме, показаха, че този човек не взема решенията сам. А от парламентарната група на ГЕРБ му подсказват какво да прави, което е доста неудобно за първия човек в една парламентарна република – направи това, направи онова. Очевидно не може да се справи с ръководството на едно парламентарно заседание. Очевидно има някакъв проблем в говора и се наложи да му бъде предложено да повтори отново материал, който чете. Никой нищо не разбра“.

Това каза бившият вътрешен министър и сегашен депутат от ПП Бойко Рашков в „Лице в лице“ по bTV по повод заплахата на „Продължаваме промяната“ да поиска оставката на новоизбрания председател на парламента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ