Евродепутат бесен: Променкаджии, дъно нямате! Газите законите и Конституцията, плашите със съд

кирил петков асен василев

Пропадането на Промяната нямаше спиране и тази седмица.

Самопровъзгласили се за притежатели на Истината и Морала, те наглеят всеки ден пред очите ни.

Канят в телевизиите някой от Промяната и вместо този някой, се появява той, самият знаменосец на Промяната, Кирил Петков.

Депутат от Промяната си позволява да нахлуе в университет за политическа проява, без да е уведомил ръководството му, пренебрегвайки всякакви етични норми и традиции. По този начин гази Закона за висшето образование…но голяма работа, те сгазиха Конституцията, та един ЗВО ли ще им се опре.

Критикуваш корифея на финансите и далаверите, Асен Василев, той веднага те плаши със съд.

По правилата на Промяната това не е позволено, да се знае.

Същият поиска в НС да се прави забележка на депутати, които лъжели! Но по този критерий на представителите на Промяната въобще не трябва да им се дава думата.

Той е символа на почтеността, но дори и чорбицата, която е ял в ресторанта на министерството, е била за сметка на народа!

Самообявили се за световни борци срещу корупцията, но май се оказва, че са против всякаква корупция, в която… не участват.

Друга новоизгряваща звезда на демократичния небосклон на Промяната, депутатката от ДБ, Кр. Крумова, от другите съпритежатели на Истината и Морала, на шестия ден от пребиваването си определи повече от 650 хиляди души за прости, тъпи и неуки, защото са гласували за ГЕРБ! А самите си колеги от ГЕРБ ги определи за ниско интелигентни. И в същото време ГЕРБ-СДС им преподава уроци по демокрация!

Дерзайте, Променкаджии! Дъно за вас няма открито, няма открито!

И още, коалицията „Мадуро“, ПП и ДБ, обединена под лозунга „Дневникът е подправен“, ще загуби и ще отпадне дискриминацията спрямо избирателите, които с основание не вярват на машините.

От Фейсбук профила на евродепутатът Асим Адемов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ