Чутовен скандал! Президентът Румен Радев удари Киро и Асен: Правят евтини интриги

румен радев

Очаквам българският парламент да произвежда закони в интерес на обществото, а не евтини интриги. Това коментира Румен Радев от Тараклия на въпрос как ще коментира твърденията на Продължаваме промяната“, че от президентството упражнявали натиск за излъчването на председатели на комисиите в парламента.

Ще поканя втората политическа сила за консултации в понеделник, каза Румен Радев. Важно е партиите да разбират, че е нужен диалог, компромис и ясни цели в името на бъдещето на България. Избори след избори не е най-доброто решение. От хода на консултациите ще зависи кога ще връча втория мандат, отсече той

От “Продължаваме промяната“ обвиниха „Дондуков“ 2 в намеса при гласуването на ръководството на Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта.

ПП искаха за председател да бъде избран бившия министър на спорта Радостин Василев. От своя страна ДПС издигна Халил Летифов. А Василев и Кирил Петков обвиниха в намеса президентството и служебният спортен министър Весела Лечева. Тя контрира вчера, че Радостин Василев разпространява лъжи и манипулации и че е забъркал името й в кариеристичните си амбиции.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ