Костадин Костадинов побесня! Размаха пръст срещу партиите и направи зловещи предупреждения

костадин костадинов 2

Лидерът на „Възраждане” размаха пръст на партиите и отправи две зловещи предупреждения – за войната в Украйна и за последствията от еврото.

„Възраждане“ се готви за нови избори. Това заяви лидерът на ,,Възраждане“ Костадин Костадинов, в предаването ,,Това е България“ на ,,Радио Фокус“.

„Възможно е обаче да направят евроатлантическо правителство, чиято цел е да вкара България в разгарящия се военен конфликт в Украйна“, предположи Костадинов.

,,Това което виждам е, че продължават плановете за упадъчния български суверенитет. Прието бе решение на НС със 157 гласа ,,ЗА“ за ускоряване на въвеждането на еврото и унищожаването на българския лев. Второто нещо, което този парламент си е поставил за цел е да гласува решение, с което България да достави и малкото оръжие на Украйна“, заяви още лидерът на „Възраждане“.

По думите му, се оформя коалиция с приоритет да се премахне машинното гласуване.

„Идеята е да се върне старият корумпиран модел с хартиените бюлетини“, коментира още Костадинов.

Според лидерът на ,,Възраждане“,,евроатланитеческата тълпа“ формира погрешно приоритетите на страната. По думите му приоритетие трябва да са ,,най-сериозните проблеми, които касаят държавата. Самото правителство се отказа да внесе нов бюджет с мотива, че това трябва да е дело на редовно правителство“, коментира партийният лидер.

Очакванията на Костадин Костадинов са нови избори и на тях ,,Възраждане“ да са на по-висока позиция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ