Заряза я с две деца! Стана ясно коя е виновницата за драматичната раздяла на Маданска и Венелин Петков

Венелин Петков, Николета Маданска

Журналистът Венелин Петков и Николета Маданска вече не са заедно. Бившият шеф в bTV е бил натирен от половинката си след изневяра, твърди „Уикенд“. Спортната журналистка му била шута веднага щом узнала за „подвизите” му извън семейното легло.

Именно затова в последно време всичките публикации на Маданска в социалните мрежи идват от Лозен, а не от Бистрица, където живее Венелин. Освен това тя е спряла да го следва в „Инстаграм“, което е ясен знак, че двамата са разделени и не само това, но и че не са в добри взаимоотношения.

Любовницата на Петков не била от вчера. Тя била негова колежка, с която се познавал от много години, но преди не се осмелявал да я ухажва, защото имала мъж до себе си, заявяват източници на таблоида.

Поведението на журналиста оставя Николета да отглежда две малки деца сама. Най-вероятно ще получава някаква издръжка, но у дома ще й е доста сложно с възпитанието на момчетата, щом баща им не живее с тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ