Кой каза, че Софи е фалирала? Вижте само колко хиляди хвърли, за да зарадва мъжете си с ултра скъпи подаръци…

Софи-Маринова-и-Гринго

Софи Маринова пръска луди пари по любимите си мъже. Ромският славей не само че храни цялата рода, ами и дава много пари за странични подаръци.

Само за една седмица звездата на „Пайнер” е пръснала близо триста бона, за да задоволи и най-малките прищявки на любимите си мъже. Тя е зарадвала с кралски дарове любимият си Тодор Давидов-Гринго и сина си Лоренцо, пише kliuki.bg

Припомняме, че в края на септември миналата година Гринго бе задържан в обвинение за рекет и заплаха за убийство на айтостия бизнесмен Асен Атанасов, известен като Ариф. Той, заедно със съучастник, го изнудвал за петдесет бона.

Заради което Гринго търка наровете, а неговата Софи искала да го компенсира. Според слуховете любимият на фолкаджийката предприел този опасен ход, за да я отърве от борчовете.

Софи Маринова задлъжняла към банки и не банкови институции и оттам я погнали, че ако не обслужва кредитите си, ще й отнемат недвижимо имущество.

Въпреки сътресенията във връзката им, Софи Маринова не се отказа от гаджето си.

„Гринго е моят човек, това е моята любов. Той заслужи това внимание от мен заради своето държание. Захвърли живота си в чужбина и дойде пре мен”, хвали се поп фолк дивата.

И влюбената Софка решила да зарадва мачото с тузарското возило.

Гринго си глътнал езика, като видял паркиран пред дома им огромен пикап с двойни гуми. Но за подобен автомобил се налагало категория „С”, каквато мускулягата нямал. Не му се курмувало, затова накарал Софка да смени подаръка му. И тя му купила най-новия „Мерцедес” S-класа. Според спецове нацепеното возило струвало 260 000 лева.

Две седмици по-късно зарадвала и 16-годишния си син Лоренцо. Той получил златна обеца с черни диаманти. Бижуто било поръчково и за него Софи Маринова се бръкнала с няколко хилядарки. Фолкаджийката пръснала и десет бона, за да обзаведе момчето си с маркови дрешки.

Ромският славей не забравил и останалата си рода. Тя затворила ресторант в Етрополе, за да ги почерпи. Целият масраф и за подаръци на мъжете си похарчила 300 000 лева.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ