Шокиращо! Линда Петкова се хвана с бивше гадже на Камен Во, сладкарницата едва крета

линда

Бившата премиерша Линда Петкова е наела в сладкарницата си на пъпа на София бившия партньор на кукувеца Камен Воденичаров, съобщава Lupa.bg. Става въпрос за Тихомир Гаврилов, който бе звезда в „Денсинг старс“ и според публикации в жълтите вестници, бе дългогодишно гадже на актьора и телевизионен водещ.

По наша информация към днешна дата Тишо се занимава с клиентското обслужване в „Амели Суийт Шоп“, където Линда върти торти без захар и пече вкусотии с вегански и еко послания в рецептите.

А запознанството на Тихомир и канадката се осъществило, още докато „Има такъв народ“ на Слави Трифонов бе част от коалицията „Петков“.

След повече от 20-годишна вражда Камен Во се завърна в екипа на Дългия през 2019 г., малко след като той учреди партията си и досега води във „Вечерното шоу на Слави“ по кабеларката му „7/8 ТВ“ и редовно се превъплъщава в политически образи – последно на Росен Плевнелиев като скеч за преговорния екип, воден от експрезидента с бившия външен министър Соломон Паси за съставянето на редовен кабинет.

Съседи на сладкарницата иначе твърдят, че лично Камен Во. не са засичали. Както и че откакто съпругът на Линда Кирил Петков и съпартиецът му Асен Василев загубиха изборите на 2 октомври, клиентелата на „Сан Стефано“ значително е паднала.

Докато бе в ролята на премиерша Линда събираше стотици любители на сладките изкушения всеки ден и едва смогваше с изпълнението на поръчките.

Отливът от подкрепата за „Продължаваме промяната“ след едва 7 месеца управление на държавата обаче пряко се е отразил и на потока от желаещи да вкусят тортите с агаве и стевия.

Самата Линда Петкова също осезаемо намали броя на публикациите си в социалните мрежи и така последно се снима и тагна в началото на месеца от Канада, където замина, за да отпразнува 80-ия юбилей на татко си, а остави у нас Кирил и две от трите им дъщери. Прави впечатление, че от изборите насам и посланията й в „Инстаграм“ са доста неутрални и постни, а не както преди това – изпълнени с политагитация за „Продължаваме промяната“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ