Прилоша му! Депутати кръстиха Настимир Ананиев от ПП – Наско Дюдюка

настимир ананиев

Вечно готовият да бъде лице на промяна от всякакъв вид и род само и само да търка депутатската банка Настимир Ананиев, койтО наскоро отново блесна с безумното селфи-видео на шкембето си в деня на откриването на 48-то Народно събрание, има нов прякор. Оказва се, че колегите му депутати от другите партии вече го наричат със звучното: „Наско Дюдюка“, съобщиха те пред „ПИК“.

Причината е, че Ананиев непрекъснато подвиква и издава странни звуци по време на изказванията на депутати от другите парламентарни групи. Засега от вербалните му атаки единствено са пощадени представителите на „Демократична България“.

Депутати се шегуват, че Ананиев е натоварен от дуета Кирил Петков и Асен Василев да бъде главният дюдюк и основен солист на коалиция Продължаваме промяната“ по време на изказванията на представители на партии поставени в графа вражески.

В последно време Наско Дюдюка се раздава особено когато депутати от БСП се изказват. Причината е, че до скоро Корнелия Нинова се пришиваше към партиите уж на промяната. Но от началото на този парламент започна постепенно да се дистанцира от доскорошните си партньори „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“.

Наско Дюдюка за малко да изпадне от този парламент, но за негов късмет ПП-тата не успяха да си регстрират партията преди последните избори, което наложи дуета Кирил Петков и Асен Василев отново да прибегнат до партиите „Волт“ и „СЕК“, за Да участват във вота. Първата бе създадена от Ананиев, след като беше натрупал опит от гастробите си в 3 партии и 2 коалиции. Втората партия „Средна европейска класа“ – СЕК пък през 2013 г. нашумя със скандал за организиране на гласове за парламентарните избори тогава. Репортаж със скрита камера в хотел в Етрополе показа как мъж на име Николай Тарев обяснява на присъстващите около 50 души как да организират и контролират хората за да гласуват по правилния начин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ