Шокираща развръзка с издирвания Пампи и 22г. Полина: Хванаха го, готвел се да я изведе в Гърция

312243188_5533855556668922_449856486444582640_n

Късно снощи полицията в Петрич задържа издирвания Пламен Иванов-Пампи и 22 годишната Полина от Благоевград. Задържани са в района на ГКПП Кулата, вероятно Пампи е правил опит да я изведе зад граница,научи Първо Struma.com. Всеки момент се очаква полицаи от Второ управление на МВР в Благоевград да приберат в ареста Пампи,а момичето е предадено на близките си.

Припомняме, че от петък миналата седмица Двамата се издирват. Полина която не е добре и наскоро излязла от болница изчезна мистериозно на път за лекции в петък, това каза нейната майка пред Струма.ком.

Напоследък се виждала с Пламен Пампи, рецидивист, осъждан и известен като сериен нападател над жени. Преди години бяха регистрирани няколко нападения които той извършил. Наскоро бе задържан в подлеза при Второ училище в Благоевград с наркотици.

Според близките на момичето,той се възползвал от състоянието и я заблуждавал,че я обича. Тези дни бяха засичани по трасето Петрич- Сандански, а майката имаше усещането, че се готви да я изведе извън граница и явно е имала основание да мисли така. Освен това се страхуваше, че Пламен може да принуди дъщеря и да сключат брак.

Няколко дни полицията бе на крак в търсенето на момичето .Оказа се,че Полина и Пампи са се укривали при негова леля в Сандански. Пампи ще бъде вкаран в ареста, тъй като полицията има работа с него по стари негови прегрешения. В случая е важно,че историята има щастлива развръзка и Полина вече е при близките си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ