Борисов съобщи за атака от ранна заран заради ПП и заяви: Да ни трича има право само народът

борисов

Ситуацията е сериозна. В Украйна събитията следват едно след друго и няма никакъв изглед за подобряване. Терорът върху украинския народ продължава. Това заяви лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов, пускайки се на живо в интернет.

„Виждам една масирана атака от скъпоплатени пиари. Сутринта, която и телевизия да включа, едно и също се говори. Има нова мода. Видите ли, да говорим открито пред камери. Разбира се, че ще говорим открито, никога не сме говорили скрито, покрито. Но има ли смисъл. Затова вчера най-добронамерено чисто практически им казах как може да се излезе от кризата и да се направи правителство.

Без да се нанасят щети на отделните партии, защото само преди седмици минаха изборите и народът се произнесе ясно и точно“, заяви той.

„Само за 6 месеца ПП загуби близо 200 хиляди избиратели и два коалиционни партньора. Дали пак ще работят с тях – не знам, но при гласуванията това е факт. БСП твърди, че са им откраднали програмата. А опорката на ИТН е, че ГЕРБ е свалила правителството, не то бе свалено от корупцията. ИТН свали правителството, защото изобличи корупцията.

Инхаус процедурата Джемкорп. Избирането на фирма на която да дадеш цялата енергетика, инхаус процедура. Инхаус процедурата е европейска практика. Да ни трича има право само народът и народът гласува за нас по вашите правила, с вашите машини, с вашия ход и наблюдаващи. И при тези правила ви победихме честно и почтено“, отсече Борисов.

„Понеже масираната им атака в медиите, освен че едва ли не искат да говорят с нас, а сега искат да говорят с мен. Аз се отказах да бъда депутат, премиер, а сега. Ще говоря с вас, ако тръгнете в едната посока и ние също ще тръгнем. Затова им предложих предварително с работни групи, ако искат да поканят камери.

Вместо Плана за развитие, те ми размахват 16 страници. Те са частичка от начина, по който се управлява държавата. Най-важното и сутринта чух някой да казва, че ГЕРБ да се откажели от пъпната връв с Гешев. Що за глупост?!?

ГЕРБ има пъпна връв, когато ви сърбах за Северна Македония и за подкрепата за Украйна, това е пъпната връв, с Европа, с Америка, с Европейската народна партия. Тука може да търсите само пъпна връв“, каза още Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ