Жестока драма съсипа живота на Тони Димитрова! Бившият мъж на певицата й нанесе брутален удар

Тони Димитрова

Бившият мъж на Тони Димитрова й нанесъл пореден удар, създавайки ново семейство тайно от нея. Бургазлийката не очаквала двамата да се съберат и да заживеят по един покрив отново, но все пак искала от Милен Добрев да изпълнява съвестно задълженията си на баща към общата им щерка Магдалена.

Гласовитата певица и Добрев се разделили заради безконечните си скандали, когато дъщеричката им едва прохождала. Впоследствие няколко пъти опитвали да възродят любовта си и да създадат нормална семейна среда за общото си дете, но всеки опит завършвал с разочарование за Тони. През последните шест години от живота й тя не само че се отказала от идеята с Милен да бъдат двойка, но съвсем загубила дирята му.

Изведнъж бащата на детето й се изпарил и престанал да търси както нея, така й Магдалена. Димитрова не можела да си обясни какви е причината той да не желае да общува с тях, но сърце не й дало да му заведе дело и да го съди за издръжка, въпреки че съдът със сигурност щял да заеме нейната страна. Така бившият й мъж избягал от отговорност и дъщеря му не видяла и пукнат лев от него дори за скорошния си абитуриентски бал.

На завършването си през тазгодишния май Маги бе изпратена само от майка си, която платила целия масраф по тържеството, купила й две разкошни рокли, инкрустирани с камъни „Сваровски“, както и обувки от френска модна къща за няколко хиляди лева. Таткото обаче не изпратил дори едно цвете за празника на детето си. Неотдавна Тони и Магдалена разбрали, че причината Милен да не ги търси e новото му семейство, с което даже щерка му нямала желание да се запознае, защото се чувствала предадена и разочарована от него – също като майка си.

„Години наред дори след като се разделихме, съм била отворена към този човек, но жестовете ми през годините изглежда останаха недооценени. Не сме си крещели, не сме се обиждали, но аз се отдръпнах, защото уважението трябва да е взаимно – така смятам. Имаше някога любов, дъщеря ми е от този човек, живели сме заедно и аз винаги съм оценявала всичко това, но ето че стигнахме до този финал…“, коментира самата Тони. Наскоро тя претърпя поредно любовна разочарование, разделяйки се с по-младия си приятел – музиканта Иван Ченов, като обяви, че се срамува от връзката си с него.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ