Началото на края?! Кирил Петков нарани съпругата си, свали брачната халка

кирил петков линда петкова

Кирил Петков за пореден път наранил съпругата си Линда с некрасив жест, коментират близки до двойката, пише Ретро.

Бившият премиер отказвал да носи брачната си халка, докато канадката продължавала да не сваля пръстена от ръката си при никакви обстоятелства. Дори когато работела в кухнята на сладкарницата си, бижуто не мърдало от пръста й, а съпругът й не придавал никаква важност на това.

Въпреки че двамата не спират да демонстрират публично, че са щастливо семейство, всъщност хармонията в брака им отдавна била нарушена.

След като канадката изтърпя огорчението Петков да бъде спряган в любовна афера с Лена Бориславова след скандалния клип и едва успя да „изхвърли“ бившата говорителка на Кирил от най-тясното му обкръжение, сега тихомълком страдала, че бившият премиер не я уважавал достатъчно.

Първо затрил пръстена си, а когато се появявали на светски мероприятия и официални събития заедно, никога не я държал за ръка, както правят президентът Румен Радев и съпругата му

Десислава, напук на критиките, които отнесоха по този повод. Държавният глава и първата дама са официално женени от 6 години, а оттогава насам Радев нито за миг не е свалил брачната си халка.

Очевидно той и Деси, досущ като Линда, вярват в символиката на пръстените, които всяко семейство си разменя, встъпвайки в тайнството на брака.

Брачният стаж на Кирил и канадката е далеч по дълъг. През тази пролет те празнуваха 22 години заедно. На 29 април 2000 г. Линда и Петков минават под венчилото на скромна церемония във Ванкувър, Канада, където по онова време живеели.

Тържеството се провело на брега на океана, а гостите били едва 20-ина. Сред тях родителите на Петков и Линда, както и нейните сестри с техните половинки. Много семпла и много топла, сватба за сърцето“, казва за ритуала канадката, която бързо след това ражда на Кирил три дъщери. Линда се влюбва в Кирил, когато е на 18-годишна възраст. Запознават се покрай нейната сестра близначка, с която Петков бил състудент. Женят се две години след първата си среща, а на сватбата тя вече е бременна с първата им щерка, която се ражда през есента на същата година, докато дваматa c Kиpил са все още студенти.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ