Смразяващи разкрития за страшилището от Русе: Крал от съотборници, посегнал и на семейни спестявания

джан махмуд

Джан Махмуд е името на бияча от Русе, който от вчера стана „популярен” в цялата страна с отвратителната си постъпка, която бе публикувана под формата на видео.

Кадрите от жестокия побой, които се въртят от тази сутрин, са цензурирани, вероятно заради притеснения, че Джан е непълнолетен, но Флагман твърди, че има категорична информация, че той е на 18 години.

Източници на изданието, които са добре запознати с живота побойника, доверили, че той бил проблемен още от самото му постъпване в Спортното училище в крайдунавския град. Поведението му, още от ранна детска възраст, било потресаващо и неведнъж си позволявал да краде. Той бил с профил „Кану каяк” и тренирал в СК „Кану каяк Дунав-Русе”, където му преподавали треньорките Ева Пашева и Маринела Цонева.

Въпреки проблемите, които създавал, Джан бил един от добрите спортисти в клуба по кану каяк.

Негови познати описват Джан като „проблемен от първия ден”. „Крадеше от всички, от съотборниците си, от приятелите си. Посегна и на спестяванията на родителите си, които бяха предвидени за болния му баща.

Купуваше електрически тротинетки преди около година за суми от 600-700 лв. и ги продаваше за по 200 лв. Обясняваше, че „прави бизнес”. Винаги е докарвал проблеми на семейството си и на приятелите си. Държеше се неадекватно”, коментират негови близки. По думите им той твърдял, че наркотици не употребява, но пък често разказвал истории как взимал различни субстанции. Къде е истината не може да се каже.

Мълвата в Русе носи, че Джан, който само допреди няколко години тежал около 50 килограма, сега, вече поотраснал и достигнал до около 80 кг, се разхождал с пистолет по улиците – никой не казва обаче боен или газов. Опитвал да всява респект, явно взимайки пример от мутрите от 90-те години. Междувременно работел в кухня на известен италиански ресторант в центъра на Русе.

Заради активния си начин на живот и спорта младежът натрупал бързо мускулна маса и започнал да се подвизава по улиците като „гангстер“, споделят хора от Русе

Във въпросната априлска вечер, от която са кадрите, той атакувал непълнолетния тогава И.Б. Нямало е особена предистория, но бързо станало ясно, че причина за побоя била фактът, че Джан ревнувал момиче, което вече не поддържало отношения с него.

На видеото, заснето от неизвестен младеж, се вижда как побойникът нанася зверски удари с юмруци, плесници, лакти и коляно на момче, което не оказва никаква съпротива, след което го кара да целува обувките му и докато прави това унизително действие, го рита още веднъж, този път в зъбите и носа.

Както стана ясно по-рано, Джан вече е задържан и са му повдигнати обвинения. Младежът съвсем спокойно може да се окаже за дълго зад решетките, особено предвид завишения обществен интерес към персоната му, както и заради факта, че това съвсем не е първото му провинение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ