Вицепрезидентът на БФС с мълниеносна реакция за декларациите на Левски: Съгласен съм, но…

йордан лечков

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира ексклузивно пред БЛИЦ двете декларации, които Левски публикува срещу футболната централа и настоя за извънреден конгрес.

„Аз съм напълно съгласен с част от декларацията на Левски, зад която виждам почерка на човек, с когото сме играли и побеждавали за България. Да, българският футбол е стигнал дъното, намирайки се в критично състояние. Факт е. Прави са хората от „Герена“. Но това е на клубно ниво, което означава, че в Левски обвиняват себе си. Защото БФС няма вина, че Левски не е силен отбор“, заяви Лечков пред БЛИЦ.

„БФС обаче е „виновен“ за многото компромиси, които е направил за Левски. И знаете ли – те не са един и два. Доста толерантни сме били клуб, който е на ръба на съществуването. И сега, когато този отбор, започна да губи, изниква удобното зло на всеки – БФС. Е, не. Не може така.

Имам чувството, че Левски и ЦСКА имат един и същи финансов благодетел. Така че – някои хора са в много близки отношения с други хора. Някои хора за помагали финансово на други хора.

Мисля, че е излишно да се вдига олелия за конгрес, след като вече е ясно, че такъв няма как да има. И би било хубаво „сините“ да гледат себе си. Да се спасят, защото без Левски и ЦСКА не е същото. Само един силен Лудогорец не е достатъчен“, завърши героят от световното в Щатите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ