БЕЗУМИЕ! Цеци Яричката крил разложения труп на майка си близо година, за да ѝ взима пенсията

Полиция

Мъж от Врачанско крил трупа на майка си близо година, за да взима пенсията ѝ, пише BulNews. Покъртителната история е от село Манастирище.

В понеделник съседи на Цветелин Димитров, познат в населеното място като Цеци Яричката, усетили лоша миризма, която се разнася от дома на мъжа. Мирисът на разложено усъмнил местните и те подали сигнал на тел. 112.

Веднага след това на адреса пристигнали екипи на полицията, които отцепили района и намерили в една от стаите на къщата трупа на майката на мъжа – Дана Лазарова.

Оказало се, че жената е издъхнала в дома си през януари, но синът ѝ не уведомил никого за нейната смърт. Така 10 месеца трупът на възрастната жена е оставен в една от стаите, а 49-годишният мъж теглил и харчил пенсията на майка си.

Местни разказват, че Цветелин не е семеен, злоупотребява ежедневно с алкохол и не работи. Единствените пари, които изкарва сам са тези, които хората му дават, когато го извикат да нацепи кубик дърва или да прекопае някоя градина.

Според тях той оставил бездиханния труп на майка си в дома им, за да може да се възползва възможно най-дълго от пенсията ѝ, с която да си купува алкохол.

Трупът на възрастната жена вече е в моргата във Враца, като предстои да бъде издаден смъртен акт.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ