РАЗКРИТИЕ: ЦСКА почва мощна селекция! Ганчев направи сензационно обещание

Гриша Ганчев

ЦСКА ще направи мощна селекция през зимата в опит да подсили състава си за очертаващата се свирепа битка с Лудогорец за титлата, съобщава NOVSPORT. Собственикът на клуба Гриша Ганчев е останал много доволен от отличното представяне на отбора в последния месец, когато бяха записани пет поредни победи в Efbet лига. Той е обещал на треньора Саша Илич значително подсилване на състава във всички линии.

Засега се смятат за сигурни две нови попълнения – централен защитник и креативен халф, който е бразилец. Двамата футболисти, чиито имена се пазят в тайна от „Българска армия“, вече имат подписани предварителни договори от 1 януари 2023 година.

Ганчев е обещал още двама офанзивни футболисти, като единият от тях е централен нападател с впечатляваща визитка по европейските терени. Той е декларирал, че няма да пести средства, за да дойдат тези играчи в ЦСКА. Очаква се яснота по тези трансфери да има в началото на декември. Очаква се ЦСКА да се раздели с контузения Бамба и още двама или трима футболисти, от които Саша Илич не е доволен от представянето им с екипа на „червените“ този сезон.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ