Почина Георги Софкин! Бил хвърлен от балкон „на шега“, замесена е известна личност?!

георги софкин

Много преди да почине, Георги Софкин се е отдалечил от асоциацията за малки хора, на която беше председател. Дребосъкът станал известен от медиите и започнал да си движи свои работи, вместо да се занимава с големите проблеми на хората с нисък ръст. Появили се и съмнения за финансови гешефти.

Lupa.bg се свърза с асоциацията и от там ги увериха, че от много отдавна двете страни не са в никакви взаимоотношения. Те дори нямаха информация за трагичния инцидент със Софкин и останаха озадачени, че той е починал.

Междувременно от полицията в Стара Загора упорито отказват да дадат каквито и да е подробности как точно е починал малкият човек. Дежурното обяснение е, че „се работи активно по случая“.

Заради липсата на информация в Стара Загора започнаха да шушукат, че става дума за криминално престъпления, в което е замесена известна личност. Говори се също така, че Софкин е бил хвърлен от балкон на шега, но тази информация все още не е потвърдена от официалните органи.

Преди два дни мъжът е бил докаран в интензивното отделение с рана на главата в кома, от която така и не успял да излезе. Имал е и тежка черепно-мозъчна травма. Цялото му тяло било в рани.

Цели два дни информация за инцидента липсва, а от полицията в Стара Загора категорично бе заявено, че няма как да кажат как точно е починал дребосъкът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ