Бойко Борисов прати Киро и Асен в миналото: Основната им опорка я заличих с един замах!

бойко борисов

Илюзия е, че „Промяната“ са проевропейска партия. В това е категоричен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Партията днес дава пресконференция в централата си в София.

Антикорупционна коалиция – ГЕРБ,БСП, ДПС, ДБ, БВ – приети в правна комисия и двата закона на ПП и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди недоумение – ПП не участват в правна комисия по техния закон, а в комисията за МВР г-н Петков предлага да не се разглежда изобщо. Сиреч – основната им опорка в предизборната кампания я заличих с един замах, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Военната помощ за Украйна – украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно мнозинство, огромна коалиция – 175 „за“. Тук също буди недоумение, че само 44 депутата от ПП са го подкрепили. „Против“ коалицията „Възраждане“-БСП, продължи Борисов.

За Ф-16 отново внесохме ние и отново буди недоумение. При евроатлантическите ни партньори това е тема. От ПП 33-ма от 53-ма подкрепят. „Против“ – Асен Василев, този, който заплашваше всички с „Магнитски“. Много са ми интересни десните, демократичните, които живееха с илюзията, че това е проамериканска или проевропейска партия. Резултатите от гласуването будят страховито недоумение в много техни поддръжници. И отново коалицията начело с ПП и Асен Василев, „Възраждане“ и БСП от другата страна на нас. Това са фактите, посочи той.

Ако слезете долу, има апарат, ако искате да си купите кафе, ще сложите 2 лв., а ако днес сме в еврозоната, ще сложите 1 евро. Кафето ви ще поевтинее, защото курсът е по-евтин за България и ще е 1,97 лв. Това е към проф. Гечев, световният шампион по фалиране на банки и недостижим във всички банки оттук нататък, каза Борисов. Той изреди и още проекти, които са били подкрепени в комисии като този за водите и компенсациите за битовите потребители.

Не сме внесли закон за отваряне на Изборния кодекс. Внесе го БСП, коалиционен партньор на ПП с вицепремиер в кабинета на „Петков“, подчерта лидерът на ГЕРБ. Той отново настоя, че в момента съмнението в машините е колосално, защото са внесени от Венецуела, те са давали грешки на изборите и дори немският съд е казал, че не вярват на машините.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ