ЕКСКЛУЗИВНО! Мъри за провела се среща: Имаме достатъчно проблеми, казахме истината за Левски!

станимир стоилов мъри

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред клубната телевизия преди второто гостуване на „сините“ във Варна. След нулевото равенство с Черно море, утре на тима на Мъри предстои среща със Спартак (Варна). Мачът от 17-ия кръг на Еfbet Лига е в неделя от 14:45 часа.

Стоилов говори и за провелата се среща с феновете на Левски от Варна.

„Имаме достатъчно проблеми, които постепенно се разрешават. Връщането на Андриан Краев от наказание ще бъде добър момент за клуба, както и евентуалното завръщане на Филип Кръстев. Те са свежи играчи, които пропуснаха срещата с Черно море“, започна Мъри.

„Аз желание виждам във всеки мач. Най-важното е футболистите да имат амбиция, желание. Спазват тактическата дисциплина, но ни липсва може би един от най-важните компоненти – oтбелязването на гол. Върху това трябва да се насочат футболистите – да бележим“, коментира специалистът.

„Спартак (Варна) в последните месеци израсна много като организация, дисциплина. Направиха положителни резултати. Отделно очакваме не най-доброто състояние на терена, което допълнително ще затрудни нашите играчи, но те са длъжни вече да намерят път към вратата на противника. Явно е, че има психологическа затормозеност от това, че не вкарваме ситуациите си. Начинът да излезеш от тази ситуация е като бележиш и естествено като имаш малко повече шанс. На Левски в момента му е нужна една победа, за да обърне нещата в своя полза. Това може да бъде добра предпоставка да даде самочувствие на отбора за финалния спринт“, продължи Стоилов.

„Доволни сме от срещата с феновете във Варна. Това е един от големите ни фенклубове, винаги пълнят трибуните, когато гостуваме тук. Срещата премина в позитивен тон. Говорихме за левскарството, за проблеми, за начина на решаването им, за Сдружението „Левски на левскарите“. Хората чуха от първо лице истината и нещата, които се решават и са решени в клуба“, каза още Мъри Стоилов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ