Край на европейската доминация? Кои са фаворитите на Световното първенство по футбол?

Screenshot-2022-11-05-at-11.03.59

Мондиал 2022 чука на вратата! След малко повече от две седмици стартира най-дългоочакваното футболно събитие, което за пръв път в историята ще се проведе през зимата в страна от Арабския полуостров – Катар! Условията за високо футболно майсторство ще бъдат налице, въпреки жегите, които очакват футболистите в страната домакин. И сметките за това кой ще спечели първенството вече навлизат в своя пик!

След доминацията на Европа: Нови фаворити на Световното по футбол 

Представителите на Европа се представят отлично през 21-ви век в надпреварата. Последните четири победителя са все страни от Стария континент – Италия (2006), Испания (2010), Германия (2014) и Франция (2018). В същото време страните, най-вече от Южна Америка, разочароват с представянето си.

В Катар обаче ситуацията може да се окаже напълно различна. Българският букмейкър efbet определя като фаворити на Световното първенство по футбол 2022 двете големи футболни сили именно от Южна Америка – Бразилия и Аржентина.

„Селеса“ на Неймар, Винисиус и Каземиро е фаворит №1 – не само на efbet, но и на повечето букмейкъри, като българската компания предлага коефициент 5.00 за възпитаниците на Тите. Според анализаторите, Бразилия разполага с перфектния баланс между опитни и млади футболисти, а и сега е последният шанс на Неймар да се докаже като един от най-великите играчи в историята на страната, дала на света легенди като Пеле, Роналдо, Роналдиньо и много други.

Аржентина е фаворит №2, като коефициентът за Лионел Меси и компания е 6.60. За Ла Пулга това също е последен шанс да се добере до заветната титла, след като я изпусна през 2014 година. Шансовете на действащия носител на трофея – Франция, са оценени на 7.00, но „петлите“ разочароват с изявите си през последните 12 месеца, а и имат сериозни проблеми с липсващи състезатели, най-вече в халфовата линия.

efbet вече има редица коефициенти и пазари за Световното по футбол, включително и за самите мачове от първата половина на груповата фаза на турнира.

Мондиал 2022 с „Бонуси за Световно“ от efbet 

Един от водещите букмейкъри в страната вече анонсира своите ежедневни предложения към нови и настоящи клиенти на платформата си за онлайн залози.

Всеки ден (от 01.11.2022 г. до 19.12.2022 г.) ще има награден фонд от 75 хиляди лева, като на случаен принцип ще бъдат раздавани по 50 лева на 1500 клиента в сайта (важат условия, които можете да видите тук).

Второто интересно предложение можем да наречем „щастливи губещи“. В шест различни етапа клиентите, реализирали загуба с мачовете на Световното, участват в теглене на случаен принцип за „cashback“ на стойност 100% от реализираните загуби до 500 лева.

Подробности за новите бонус оферти за Световното от efbet може да прочетете в сайта на букмейкъра!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ