Валери Симеонов удари шамар на Волен Сидеров заради новата шефка на Агенцията по вписванията

Валери Симеонов2

Назначението на новата шефка на Агенцията по вписванията Габриела Козарева е на път да запали пореден скандал в „Обединени патриоти“, а и в управляващата коалиция с ГЕРБ. Това става ясно от позиция на НФСБ, в която разкриват, че преди да бъде сложена на поста, никой не е обсъждал с тях на Политически съвет назначението на Козарева.

Валери Симеонов за пореден път удари по Волен Сидеров, като обвини „Атака“, че стои зад назначението.

Ето какво пишат от НФСБ:

По повод назначението на новия директор на Агенцията по вписвания Габриела Козарева, ръководството на партия НФСБ заявява:

Кандидатурата на Козарева за шеф на Агенцията по вписвания не е обсъждана на Политически съвет на управляващата коалиция ГEPБ и Обединени патриоти.

Тази кандидатура не е обсъждана и предлагана и на Коалиционния съвет на Обединени патриоти – НФСБ, ВМРО и АТАКА, както изисква подписаното коалиционно споразумение. За това назначение е отговорна единственно партия АТАКА.

Политическа партия НФСБ категорично възразява срещу лансиране на кадри „през задния вход“ и то от името на коалиция Обединени патриоти.

Считаме подобно поведение за недопустимо, защото руши доверието в управляващата коалиция и не е полезно за държавата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ