Мая Манолова тотално полудя! Появи се в ефир, водещите се кръстят: Разговорите са „Пунта Мара“

мая манолова

„100 000 гласа допълнително ще получи ГЕРБ, благодарение на хартиената бюлетина”. Това заяви лидерът на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS.

„Позорна коалиция се сформира в парламента – ГЕРБ, ДПС и БСП. Връщането на хартиената бюлетина е тържество на брокерите на тези партии. Наблюдавали сме 12 г. как ГЕРБ печели избори, благодарение на хартията. ДПС също са шампиони в изборни манипулации. Очевидно, за да бъде флагман на тази коалиция, на Нинова са обещали гласове трохи”, каза още Манолова.

По думите й цялата общинска администрация е била незаконно в зала „Арена Армеец”, където предварително са правили контрол на протоколите на предишните избори, когато имаше хартиена бюлетина.

„Като висиш цяла нощ, си склонен да подпишеш всякакъв протокол. Ще се случи кражба на гласове, служебна победа за ГЕРБ и служебно предимство за БСП и ДПС”, каза Манолова.

Запитана дали е нужна промяна в Изборния кодекс, тя отговори, че за евентуален вот през март, за какъвто се готвят парламентарно представените партии, това няма как да стане.

„Първият законопроект, който отвори този парламент, бе Изборния кодекс. Разговорите за правителство са „Пунта Мара (нещо престорено, фалшиво – бел.ред.)”, допълни Мая Манолова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ