РАЗКРИТИЕ! Левски изпусна невиждано острие на терена, Мъри се вайка

станимир стоилов мъри

Бившият нападател на шотландските Мадъруел и Сейнт Мирън Лий Ъруин се е разминал в последния момент с трансфер в Левски. Това сензационно разкритие направи „Сън“. Според медията, която първа разкри за интереса на „сините“ към този футболист, Ъруин вече се е разбрал да премине в състава на Ал Ахед от Ливан.

В момента Ъруин е оценяван високо на международните пазари, защото вкара 20 гола в 28 мача за Хака в първенството на Финландия и логично бе избран от феновете за Играч номер 1 на годината.

28-годишният футболист обаче явно е избрал парите пред славата. Твърди се, че ливанците са му предложили солидна финансова оферта, каквато другите кандидати, в това число и Левски, не могат и да си помислят да хвърлят на масата.

Ливанците искат да преследват Шампионската лига на Азия и за целта стягат доста мащабна селекция, а Ъруин ще играе една от основните роли в нея. Той ще се присъедини към Ал Ахед след Нова година.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ