Внучката на Виолета Донева взимала дрога от 14- годишна! Газила в кръвта й след убийството

Ивет Стайкова

18-годишната Ивет Стайкова, обвинена в жестокото убийство на баба си – актрисата Виолета Донева, от 4 години системно употребява наркотици. Това стана ясно в Софийския градски съд, който я остави за постоянно в ареста, предава 24 часа.

Виолета Донева се е грижила за нея и редовно е давала пари на ученичката, се разбрало от разпита на свидетели. По маратонките и дрехите на Ивет е намерена кръв от баба й. Разследващите имат и записи от камери, на които се вижда как тийнейджърката излиза от блока, в който е извършено убийството. Домоуправителят на сградата пък намерил нож в тревата пред входа седмица след престъплението. Още не е ясно дали това е оръжието, с което е извършено убийството, посочиха от прокуратурата.

Седмица преди да убие баба си, в изблик на агресия 18-годишната Ивет е нападнала и ранила с нож в гърба приятеля си Виктор. Последните 2 месеца е настанявана 2 пъти в психиатрични заведения. Единият път бил, след като опитала да се самоубие – скочила върху релсите на метрото, а втори път след падане от строеж.

„Моля да ми дадете шанс за живот“, каза червенокосата ученичка пред съда. Тя искала да продължи обучението си и да почете паметта на баба си, с която слушали музиката на Жан Мишел Жар.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ