Смела жена със смразяващи разкрития за прокурорския син: Изпитва удоволствие да наранява!

васил михайлов

„Той явно изпитва удоволствие да наранява, да унижава и това да бъде записано. Оказа се, че след това тези клипове той ги изпраща на потърпевшите. Целта е да ги сплаши“. Това каза в интервю за предаването „120 минути“ по bTV Мариана Андонова от Перник за прокурорския син Васил Михайлов.

Тя е жената, която събра смелост да се опълчи на един младеж, който беше решил сам да раздава справедливост в Перник – чрез побои, а държавата не беше в състояние да го спре. Никой не смееше да възрази.

Андонова подаде жалба в полицията, след като съпругът ѝ беше пребит от 18-годишния Васил Михайлов заради съмнение, че е изрекъл обидни думи за него.

След нейната жалба и много други хора се осмелиха да се оплачат от прокурорския син. В крайна сметка Михайлов беше задържан, но остана в ареста само 5 месеца, след което беше освободен под домашен арест. Оказа се обаче, че не спазва мярката и е излизал многократно. Сега отново е в ареста, а главния прокурор Иван Гешев призова баща му да подаде оставка.

Мариана Андонова признава, че се страхува, цялото ѝ семейство се страхува, но са осъзнали, че докато всички се страхуват никой нищо няма да предприеме.

„Братята на мълчанието са страхът и примирението. Това се случва в Перник. Хората мълчат, защото ги е страх и са се примирили. Оказа се, че цял един град е знаел какво прави този човек… и всички са мълчали“, коментира Андонова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ