Изумителна наглост! Бойко Рашков: Да поискаме от Турция да засили граничния си контрол

payimage-516224

Ако действително, тъй като моята информация е такава, стрелбата е започнала от територията на Турция, ние ще трябва да влезем в разговори с турската страна по този въпрос – да се засили там граничният контрол върху лица, които се движат в някои моменти почни необезпокоявано, преминават границата ни и т.н. На този етап това е единственото, което може да се направи.

Това заяви бившият вътрешен министър и настоящ депутат от „Продължаваме промяната“ Бойко Рашков в кулоарите на парламента в коментар на убийството на граничния полицай.

А иначе чух коментари, как ние сме виновни. Нас ни обстрелват от друга държава, а тук се търси вина в политическия противник, кой бил министър – такива глупости не бях слушал от много отдавна, възмути се Рашков. „Вместо всички да се обединим и да поискаме някакво разяснение и съдействие от турската страна. Да ни помогне, ако стрелбата е наистина от тази територия, да може да се разследва и да се установи кой е извършителя на това убийство. А не да политиканстват и да се чудят върху кого да хвърлят вината“, допълни бившият МВР шеф.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ