Акад. Людмил Стайков: В шок съм, че внучката ми е обвинена за убийството на баба си Виолета!

виолета донева

„В шок съм, че внучката ми е обвинена в убийството на баба си Виолета. Аз от много години не поддържах връзка нито с нея, нито с баба й. О, боже, още не съм на себе си от случилото се! Какво да ви кажа – то когато се тръгне по този път, нещастие се случва, мъчно ми е.“

Това каза пред „България днес“ големият режисьор акад. Людмил Стайков, чиято внучка Ивет Стайкова бе обвинена вчера в убийството на баба си – актрисата Виолета Донева. Възрастната жена бе намерена убита в апартамента си в столичния квартал „Изток“ на 22 октомври. Полицията работи по няколко версии, преди да обвини 18-годишната девойка за извършеното престъпление. Ивет Стайкова е единствената дъщеря на единствения син на Виолета Донева и бившия й мъж – Людмил Стайков. Вследствие опиатите, които е взимало, момичето е развило шизофрения и е било настанявано в психиатрия.

Според непотвърдена информация допреди няколко години девойката е била ученичка в столичното 76-о ОУ „Уилям Сароян“. Тя е била изключена заради много отсъствия и оттогава не е продължавала образованието си.

Ивет Стайкова е зависима от наркотици през последните 4 г., а седмица преди да бъде обвинена за убийството на баба си – актрисата Виолета Донева, е намушкала приятеля си Виктор с нож в гърба. Това стана ясно в Софийския градски съд в понеделник. Арестуваната и окована с пранги на краката Ивет помоли за домашен арест, за да може да учи като частна ученичка, но магистратите решиха да я задържат под стража.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ